Takarmányhal - Kárász - kapható!


Kategóriák
Akció

Partnereink


ÚJ TERMÉKEINK

Energo Team Duo Tip szett, ha akarom…

Energo Team Duo Tip szett, ha akarom…

Savage Gear Bat Denevér

Savage Gear Bat Denevér

Fagyos kárászok

Az elmúlt hetek időjárása megviccelt rendesen bennünket. A kemény mínuszok, napokig tartó havazások nehezítették hétköznapi életünket. Horgászat… napokig szóba sem jöhetett, nemhogy horgászni még az utcára is alig merészkedtek ki az emberek. És úgy tűnik ezzel nincs vége…

Feederbottal az őszi vizeken

Az október elején érkezett szokatlan hideg alaposan átírta a fejemben gondosan összerakott őszi forgatókönyvet. Nagyon szerettem volna még egy komolyabb dévéres-pontyos pecát összehozni, de az alig pár fokos hajnalok nem sok jóval kecsegtettek. A drasztikus hőmérsékletváltozás, vizeink rohamos lehűlése napról napra csökkentette a dévér és pontyfogás reális esélyeit. Nem volt mit tenni, a télen is fogós legfeketébb, legaromásabb etetőanyagokkal vettem célba a bandázó csurgói dévéreket és pontyokat, nagyon vékony előkékkel, kevés élő anyaggal, de annál több bábbal!

Method feederrel egyszerűen

A változatosság jó, a változatosság kell, a változatosság gyönyörködtet. Ahogy az élet számos egyéb területén, úgy a horgászsportban is az a legcsodálatosabb, amikor a kitűzött céljainkat többféle módon van lehetőségünk elérni. Mert bizony nincs két egyforma út, de mindegyiknek megvan a maga szépsége, ami egyedivé teszi azt a számunkra. A tavasz beköszönte óta oly sokat nyúzott csúszó kosaras szerelékkel ellátott medium feederemet én is pihentettem kicsit, vágytam a method feederen jelentkező látványos, igazi adrenalin löketet adó brutális kapásokra!

Energo Team Duo Tip szett, ha akarom…

Energo Team Duo Tip szett, ha akarom…

Boldog Nőnapot

Minden Hölgynek, Lánynak, Hercegnőknek, Királylányoknak, Boldog Nőnapot Kívánnak a Paduc Dolgozói

Mire figyeljünk a horgászat megkezdése előtt 2016-ban?

A szabályok és előírások nem ismerete nem menetesít az elkövetett szabálysértés következményei alól

Kapcsok, forgók, praktikák

Kapcsok, forgók, praktikák

Daiwa Katalógus 2016

Daiwa Katalógus 2016.

Shimano katalógus 2016

Shimano Katalógus 2016

Meleg téli kiegészítők az Energofishtől

Soha nem tudhatjuk előre, hogy milyen telünk lesz, így azzal tesszük a legjobbat, ha előre felmérjük igényeinket, s beszerezzük azt a néhány apróságnak tűnő, nem is drága, de a kényelem és a komfortérzet szempontjából fontos ruházati kiegészítőket, melyek a vastag horgásznadrág és kabát mellett bizony kelleni fognak a kellemes hőérzet biztosítása érdekében.

ET Outdoor Fish Finder halradar a gyakorlatban

Kötöttségek nélkül: ET Outdoor Fish Finder halradar a gyakorlatban

Ünnepi Nyitvatartás

Ünnepi Nyitvatartás

Csend a lelke mindennek

Csend a lelke mindennek
| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | Következő