Takarmányhal - Kárász - kapható!


Kategóriák
Akció

Partnereink


ÚJ TERMÉKEINK
Szállítási díjsegédlet

Webshopunkban rendelt termékeket a GLS viszi házhoz belfölfön.

A szállítási költség: 1890 Ft.

30000 Ft felett pedig a szállítási költséget mi álljuk!

Ezért is érdemes a Paducnál vásárolni!

A Paduccal mindig jól jár!

Minden ami a horgászathoz és a díszállattartáshoz kell!


NAGY TÉRFOGATÚ ÉS SÚLYÚ TERMÉKEK ESETÉBEN A SZÁLLÍTÁSI KÖLTSÉG ELTÉRHET, MELLYEL KAPCSOLATBAN VISSZAJELZÉST KÜLDÜNK.


A megrendelt termék / házhoz szállítás díjának fizetésének módja

 

A megrendelt terméket a csomag átvételekor a futárnak kell kifizetni. A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítője és visszaigazoló levél alapján minden költséget tartalmaz. Amennyiben lehetséges pontos összeggel várja a futárt.

A számlát és a garancia levelet a csomag tartalmazza. Kérjük a csomag sértetlenségét kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni, és a csomagon észlelelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye azt át. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!


Házhoz szállítás, információk


Webáruházunk megrendeléseit az GLS futárszolgálat szállítja házhoz. A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8-17 óra közötti időszakban. Amennyiben ezen időszakban nem tartózkodik otthon, szállítási címként célszerű (amennyiben van rá lehetősége) munkahelyi címet megadni. A futárszolgálat kétszeri kézbesítést kísérel meg, az át nem vett csomagok szállítási költségét a megrendelőre terheljük!


Felhívás a csomagok átvételével kapcsolatosan


Kizárólag abban az esetben rendelje meg a kívánt termékeket, amennyiben a csomag átvételekor ki tudja fizetni annak díját a futárnak! Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén a visszaszállítás díját a megrendelőre terheljük, újra küldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő átutalása esetén áll módunkban ismételten elindítani!