Kategóriák
Akció

Partnereink


ÚJ TERMÉKEINK

TetraPond AlgoFin 500 ml (143784)

Tetra Pond AlgoFinŽ - a makacs fonalalgák ás más algák hatékony és biztos megsemmisítésére a kerti tóban. A túlzott alganövekedés a növényeket és a halakat károsíthatja (oxigénhiány) és a kerti tó ökorendszerét tartósan befolyásolhatja.
A Tetra Pond AlgoFinŽ megsemmisíti a fonalalgákat és más algákat anélkül, hogy a tólakók és a növények egyensúlyát megzavarná.
Intenzíven hat a leggyakoribb algafajok ellen, pl. fonalalgák, lebegő algák és kovaalgák.

Hatásmód: Célzottan az algák szervezetébe és anyagcseréjébe hatol be és ezzel gátolja a fotoszintetizáló képességüket. A speciálisan rendkívül hatékony hatóanyag 2-3 hét alatt fejti ki hatását. Megelőzi a további alganövekedést. Biztos hatás. Szakszerű használat mellett a vízinövények, a halak és a mikroorganizmusok számára is elviselhető. Különösen egyszerűen és precízen adagolható.
Optimális kiegészítő a további algamegelőzéshez: Tetra Pond AlgoShutz és a Phosphate Minus. Adagolási útmutató: Használat előtt az üveget jól rázza fel. Adjon 50 ml AlgoFinŽ terméket minden 1000 liternyi tóvízhez.
Az optimális hatás érdekében egyenletesen ossza szét a tóban egy bot segítségével. A kezelés előtt és után lehetőleg sok algát távolítson el, pl. egy hálóval, mivel az elhalt algák rontják a víz minőségét.
A kezelés alatt gondoskodjon a kielégítő oxigénellátásról. A kezelés alatt ne használja az UV-tisztítót és ne szűrjön aktívszénnel.
Erős alganövekedés esetén ajánlott egy második kezelés fele mennyiséggel kb. 4 héttel később. Gyermekek kezébe nem kerülhet.

Hatóanyagoldat: Hatóanyag 100 ml termékben: monolinuron 0,75 g. Káros a vízi szervezetek számára, hosszú távon káros hatásai lehetnek a vízben. Formaldehidet tartalmaz.

A nagyításhoz kattints a képre
A nagyításhoz kattintson a képre
Termék ára: 5.590 Ft Cikkszám: 5354
db


Ajánljuk további termékeinket