Kategóriák
Akció

PartnereinkÚJ TERMÉKEINK

ET BLACK FIGHTER TELE 3,30 m /12170-330

A Black Fighter botcsalád teleszkópos változata. Az IM8-as karbon biztosítja a bot rugalmasságát ugyanakkor kellő erőtartalékot biztosít a nagyobb halak kifogásához is. SiC gyűrűsorral és fuji orsótartóval készül, ami garancia a jó minőségre. A bot szállítási hossza mindössze 94 cm, így bárhová kényelmesen magunkkal vihetjük. Tökéletes választás a fenekező pontyhorgászoknak, de nem kizárólag nekik ajánlható.

A B kategóriás botoknál mind a fárasztás, mind a dobás során a bot felső harmada hajlik. Népszerű karakter, mivel horgászat teljes spektrumában, a dobástól a szákolásig, megbízhatóan dolgozik.

Az IM8-as karbon technológia megjelenésével a klasszikus 2 és 3 részes, valamint a teleszkópos botok mind megjelenésükben, mind minőségükben jelentős fejlődésen mentek át a korábbi típusokhoz képest. A kecses, erős botok a kiválasztott modell dobósúlyától függően univerzálisan használhatóak szinte bármely klasszikus horgászmódszerhez.

A bojlis botoknál szokásos, bár azoknál robusztusabb megjelenésű, a hatékonyságot szolgáló nyél jellemzi. A masszív, strapabíró kialakítás egyrészt a bot teleszkópos jellegéből ered, másrészt garantálja, hogy brutális erejű halakkal is eredményesen vegye fel a versenyt.

A botra a klasszikus csavaros orsótartóknál kecsesebb megjelenésű, strapabíró, kemény műanyagból készült, könnyen tisztítható GPS orsótartó került. Használata megegyezik a leggyakrabban használt csavaros orsótartóéval.

A nagytestű, agresszíven védekező halak fárasztása során fontos, hogy a horgászkészség minden egyes eleme megbízható minőségű legyen. A kopásálló felülettel ellátott, erősített gyűrűsor jól tűri a kemény, hosszantartó fárasztásokkal járó igénybevételt is.

Fárasztás hatékonysága
Sokoldalú használat
Szállíthatóság
A nagyításhoz kattints a képre
A nagyításhoz kattintson a képre
Dobósúly:40-80 g
Méret:3,30 m
Szállítási hossz:94 cm
Tagok száma:6
Tömeg:420 g
Termék ára: 7.700 Ft helyett: 6.990 Ft Cikkszám: 8864
db


Ajánljuk további termékeinket