Takarmányhal - Kárász - kapható!






Kategóriák
Akció

Partnereink


ÚJ TERMÉKEINK

Delphin StalkTRIP 7ft/2.25lbs/2r /101001275

A pontyozó botok teljesen új sora a StalkTRIP. Ez egy nagyon kompakt kétrészes bot "stalking" módszer kedvelőinek, ahol a halakat lényegében egy lépésre megközelíti. A bot és a kötések zöld színe jól beilleszkedik a környezetbe, ami ennél a rövid távra való horgászatnál szükséges. A természetes színekre alapoztunk, így a bot a vízparton a környező környezet részévé válik.

A bot egy nagyon karcsú de erős, teljes parabolikus akciójú blankra épül. Az egész blank meg van erősítve PowerWrap technológiával, melyet a mi Delphin cég fejlesztett ki. Ennek a technológiának a lényege, hogy a bot teljes hosszán karbon szálat tekercselünk, minek következtében a bot erősebb és ellenállóbb a túlterhelés ellen. Ez azt jelenti, hogy megnő a bot élettartama és a sérülésekkel szemben ellenállóbb lesz. Ráadásul ez a tekercselés vizuálisan érdekes és lenyűgöző eleme a botnak. Ezeknek a tulajdonságoknak köszönhetően a StalkTRIP megoldja a legnagyobb halak fogásának a fárasztását, mely egy élmény lesz.

A bot erős orsótartóval van ellátva, gyűrűkkel melyek jól vezetik a damilt és nem jön létre áthaladásán majdhogynem semmilyen súrlódás. A nyél ránézésre nagyon karcsú mely "shrink" habbal van bevonva. A bot végén fém elem van a StalkTRIP logóval.

Ha azokhoz a horgászokhoz tartozol akik szívesen mennek a pontyok elé, vagy horgásztok a víz felszínén, akkor a StalkTRIP a megfelelő választás.

Műszaki paraméterek:

Modell:v7ft/2.25lbs
Tagok száma: 2
Blank átmérője a nyél felett: 11mm
Gyűrűk száma: 5
Szállítási hossz: 112cm
Tömeg: 140g
Nyél: FullShrink EVA hab
Nyél hossz (a bot aljától a nyereg közepéig): 46cm
Keverőgyűrű nagysága: 30mm

A nagyításhoz kattints a képreA nagyításhoz kattints a képre
A nagyításhoz kattintson a képre
Anyaga:Nyél: FullShrink EVA hab
Dobósúly:2.25lbs
Gyűrűk száma:5
Méret:7ft
Szállítási hossz:112cm
Tagok száma:2
Tömeg:140g
Termék ára: 21.290 Ft Cikkszám: 15846
db


Ajánljuk további termékeinket