Takarmányhal - Kárász - kapható!






Kategóriák
Akció

Partnereink


ÚJ TERMÉKEINK

Delphin PARTISAN 360cm/120g/Tele /101001352

Teleszkópos pontyozóbot, amely első látásra összetéveszthetetlen sajátos kialakításának köszönhetően. A blank matt katonai zöld és fekete színben van kialakítva, finom vörös elemekkel kiegészítve. Decens de kivételes látványt nyer, amely mindenképpen tetszeni fog.
Az egyes szegmensek együtt egy megbízható, karcsú blankot alkotnak, amely összességében valóban kiválóan működik és képes kezelni a nagyobb súlyú halakat is. Szilárd SIC betétes gyűrűkkel van ellátva, így nem lesz probléma akár a fonott zsinórok használatakor sem. Megbízhatóan illesztheti az orsót egy klasszikus, de bevált DPS nyeregbe. Az EVA habból készült kúpos meghosszabbított fogantyút úgy tervezték, hogy tökéletesen illeszkedjen a tenyerébe, és lehetővé teszi a bottal való kényelmes manipulálását dobáskor.

Ha a Delphin PARTISAN mellett dönt, akkor minden bizonnyal értékelni fogja a teleszkópos botokra jellemző kompakt szállítási méreteket is. Ezenkívül felszerelése közé egy egyedi és eredeti botot kap, amely felkelti az érdeklődést a víz mellett.

Műszaki paraméterek:
Modell: 360cm/120g
Tagok száma: 6
Gyűrűk száma: 5
Blank átmérő fogantyú felett: 21mm
Súly: 350g
Szállítási hossz: 90cm
Nyél: osztott, EVA hab
Nyél hossza (a bot aljától a nyereg közepéig): 57cm

A nagyításhoz kattints a képreA nagyításhoz kattints a képre
A nagyításhoz kattintson a képre
Anyaga:Nyél: osztott, EVA hab
Dobósúly:120g
Gyűrűk száma:5
Méret:360cm
Szállítási hossz:90cm
Tagok száma:6
Tömeg:350g
Termék ára: 19.590 Ft Cikkszám: 15899
db


Ajánljuk további termékeinket