Takarmányhal - Kárász - kapható!






Kategóriák
Akció

Partnereink


ÚJ TERMÉKEINK

Delphin HAZARD 255cm/500g /160911400

Könyörtelen körülmények, hosszú fárasztó párharc és hatalmas vízalatti monstrumok melyek sokszor nagyobbak mint a horgász maga. Pont ez a hazardírozás, melyet a valódi harcsások keresnek. Ez a bot erre a célra lett megalkotva. A kialakításánál figyelembe vettük az eddigi harcsázó botoknál tapasztaltakat. A blank extrémen erős és ellenálló. A túlterhelést hosszú ideig bírja. Ennek ellenére megőrizte a relatívan karcsú blankot és az elfogadható súlyát. Az átdolgozott nyélnek köszönhetően a megerőltető párbaj sokkal komfortosabb. A bot végét fárasztó övbe tudjuk helyezni.

A teljesen új fém orsótartó nyereg ránézésre csak apróságokban tér el az elődjétől. Laboratóriumi körülmények között 1,5-szer nagyobb szilárdság mérődött a hasonló botokhoz képest. A gyűrűk fémek így biztosított a hosszú élettartam.

A bot csatlakozása egy extra réteg X-Carbonnal és fonott réteggel van megerősítve, valamint két fém gyűrűvel merevítve. Ez a öszetét megoldás így nem az Achillesz ínja, hanem az előnye a Hazardnak.

A fém gyűrű a horog bebiztosítására a nyél felett már csak egy bónusz, mely még tökéletesebbé teszi ezt a botot a hatalmas monstrumok fogásánál.

Műszaki paraméterek:
Modell 255
Rézs: 2
Blank átmérője markolat felett: 15,5mm
Gyűrűk száma: 9
Szállítási méret: 135cm
Súly: 460g
Markolat anyaga: EVA
Markolat hossza (a bot alsó részétől a nyereg közepéig): 60cm

A nagyításhoz kattints a képreA nagyításhoz kattints a képre
A nagyításhoz kattintson a képre
Anyaga:Markolat anyaga: EVA
Dobósúly:500g
Gyűrűk száma:9
Méret:255cm
Szállítási hossz:135cm
Tagok száma:2
Tömeg:460g
Termék ára: 31.190 Ft Cikkszám: 16204
db


Ajánljuk további termékeinket