Takarmányhal - Kárász - kapható!






Kategóriák
Akció

Partnereink


ÚJ TERMÉKEINK

Delphin ARMADA TRAVEL BW 3.6m/3lbs /101002525

Az ARMADA NX TRAVELER az egyik legnépszerűbb Delphin teleszkópos botunk második generációja. Elegáns dizájn, kiváló minőségű bottest, parafa nyél - ezek az Armada botok alapelvei, amelyeket úgy döntöttünk, hogy megtartunk az NX sorozatban is. Mindezeken felül azonban, az új botok további ötletes fejlesztéseken estek át, hogy még inkább feldobjuk őket.

Az egyik újdonság a gumigyűrűk az egyes tagok végén. Ezeknek köszönhetően a kerámiagyűrűk védve lesznek a különböző mechanikai sérülésektől, különösen a bot összecsukásakor. A bot érdekes tervezése az apró részletekben rejlik, mint például a parafa nyél alsó részén található gravírozás vagy az arany színű kötések. A botspicc is átesett néhány változtatáson, ami segít elkerülni, hogy a zsinór összegabalyodjon a dobás során.

A kényelmes nyél fekete DPS orsótartóval rendelkezik. A bottest parabolikus akciójának köszönhetően a kisebb halak fárasztása is élvezetes vele, de ugyanakkor könnyedén kezeli a nagyobb fogások kirohanásait és a dobásokat egyaránt.

Technikai információk:
Modell: 360 cm / 3lbs
Tagok száma: 8
Gyűrűk száma: 7
Bottest átmérője a nyél felett: 18.9 mm
Súly: 340 g
Szállítási méret: 134 cm
Nyél: parafa
Nyélhossz (a bot végétől az orsótartó közepéig): 51 cm

A nagyításhoz kattints a képreA nagyításhoz kattints a képre
A nagyításhoz kattintson a képre
Anyaga:Nyél: parafa
Dobósúly:3lbs
Gyűrűk száma: 7
Méret:360 cm
Szállítási hossz:134 cm
Tagok száma:8
Tömeg: 340 g
Termék ára: 30.790 Ft Cikkszám: 15886
db


Ajánljuk további termékeinket