Kategóriák
Akció

Partnereink


ÚJ TERMÉKEINK

CARP EXPERT NEO RUNNER 6000 /20123-600

Kúposított dob és nyeletőfék, ellenben nem egy túlméretezett orsóról beszélünk, így az alábbi módszerekhez használhatjuk jól:

Method feederezés.

Abban az esetben, ha nem kell a partról messzire dobni, kiválóan megállja a helyét. Nem túlságosan nehéz (427 g), így finomabb, könnyebb horgászbottal is használhatjuk. Nem fogja elrontani annak súlyelosztását. Főként medium és medium-heavy pálcákon fog jó szolgálatot tenni.

Hagyományos feederezés akár egy teleszkópos horgászboton.

Egyszerű, megbízható szerkezet, így nyugodtan használhatjuk hagyományos kétrészes, vagy akár teleszkópos horgászbotokon. Megfelelő zsinórkapacitása van ahhoz, hogy még vastagabb (0,30 mm-es ) zsinórokkal is bevethessük.

Finomabb, vékonyabb bojlis botokon is megállja a helyét.

Ha nem akarunk messzire dobni, de fontos a nyeletőfék, vagy a megbízható szerkezet, akkor miért rontanánk el botunk súlyelosztását indokolatlanul nagy és nehéz orsókkal. Csak tegyük fel a Carp Expert Neo Runner 6000-et és élvezzük a kényelmet.

A technikai paramétereit tekintve egy átlagos áttétellel rendelkezik, megfelelően vastag acél tengellyel és precíz illesztésű hajtókarral.

Ha kipróbáljuk ezt az orsót, egyből láthatjuk, hogy mindegyik felsorolt módszerhez és felhasználási módhoz alkalmas lesz, és jól fog szolgálni minket a vízparton.

A nagyításhoz kattints a képre
A nagyításhoz kattintson a képre
Termék ára: 9.950 Ft Cikkszám: 12830
db


Ajánljuk további termékeinket