Kategóriák
Akció

PartnereinkÚJ TERMÉKEINK

RYOBI SLAM FEEDER 6500 /22114-650

Az új NCRT SLAM orsókhoz a Ryobi minden know-how-t bevetett, amit a Japán technológiai-csoport jelenleg csatasorba tud csak állítani.
Az NCRT egy nagy sűrűségű, ultrakönnyű polymer/carbon ötvözet. Ezen technológiának köszönhetően az új RYOBI NCRT orsók nem csak rendkívül könnyűek, de roppant tartósak, és megbízhatóak is.
Az új Ryobi NCRT Slam Feeder 6500 a tökéletes orsó feederezéshez, és minden olyan horgászmódszerhez, ahol a nagytávolságú dobások elengedhetetlenek. Ez a masszív, első ránézésre is erőtől duzzadó orsó optimalizált dobemeléssel rendelkezik a tökéletes zsinórrakás, és az akadálytalan, nagy távolságú dobások érdekében.
NCRT ház + rotor
Alumínium dob + hajtókar
EVA fogantyú
Titánium főtengely
Végtelen visszaforgás rendszer
RYOBI forgós lapos dobemelés
RYOBI carbon fékrendszer
6+1 rozsdamentes golyóscsapágy

Az orsó meghajtása grafit házban kapott helyet. Megbízhatóságának, strapabíróságának és a kényelmes használatot segítő könnyű felépítésének köszönhetően a grafitház az orsó gyártok kedvelt alapanyaga.

Az orsóra tökéletes működésű letapadás mentes első fék került. Nagy előnye, hogy használatával elkerülhetjük a fárasztott hal hirtelen kirohanásaiból adódó halvesztést. Az orsó fékjét érdemes már a horgászat előtt oly módon beállítani, hogy összhangban legyen a szerelék többi elemével. Az orsó dobján található fékerő állító csavar használatával a fárasztás menete gyorsan és hatékonyan kontrolálható.
Súly, kényelem

Futása

Fékrendszer

A nagyításhoz kattints a képre
A nagyításhoz kattintson a képre
Áttétel:5.0:1
Csapágy:6+1
Fékrendszer:Carbon fékrendszer
Órsóház anyaga:NCRT ház
Termék ára: 46.890 Ft Cikkszám: 12194
db


Ajánljuk további termékeinket