Kategóriák
Akció

PartnereinkÚJ TERMÉKEINK

KAMASAKI ELITE SPIN 1000 /25420-100

A pergető orsók fejlesztése minden esetben kényes terület. Meg kell találni azt a minőséget, ami hosszú éveken keresztül bírja azt a fokozott igénybevételt, amit ez a módszer támaszt az orsók felé, de nem eshetünk át a ló túloldalára sem, amikor ennek a minőségnek az ára az átlagember számára megfizethetetlen.

Ezen az éles határvonalon helyezkedik el a Kamasaki Elite Spin, ami a minőségi anyagoknak köszönhetően tartós darab kollekciónkban. Fém dob, fém hajtókar és erős, cső anyagú felkapókar, ami a három legszembetűnőbb tulajdonsága. Ezek mind egy masszív, grafit házhoz és rotorhoz csatlakoznak, így egy precíz illesztésű, kottyanás mentes orsót kapunk. Kell is a precizitás, hiszen a pergetés során orsónk az átlagosnál nagyobb terhelést kap. Folyamatosan tekernünk kell, mégpedig terhelés alatt, a legnagyobb terhelést a nagyméretű körforgók adják az orsónak, hiszen minden ellenállást neki kell átvennie.

5,1:1-es áttétele megbirkózik ezzel a feladattal. Pont elég lassú ahhoz, hogy erőt tudjunk kifejteni vele, de elég gyors is, hogy megfelelő sebességgel vontassuk be csalinkat. 7+1 csapágy kapott helyet az orsóban, melyekből kettő a legfontosabb helyen, a hajtókar bemeneténél található.

Megfelelő mennyiségű zsinórt is csévélhetünk orsónkra, ami lehet fonott és monofil egyaránt. A szépen megmunkált fém dob egyiket sem fogja károsítani.

Precízen állítható fék kapott helyet az orsó felső részén, természetesen letapadás mentes.

Minden olyan horgásznak jó választás, aki nem akar vagyonokat költeni egy megbízható pergető orsóra, ám mégis magasabb szintre szeretné emelni eddig megszerzett tudását.


Ezt az orsót már-már klasszikusnak mondható, az orsógyártásban gyakran használt grafitházzal szerelték. A grafitra jellemző strapabíró szerkezet és a kényelmes használathoz jelentős mértékben hozzájáruló kis súly teszi népszerűvé a horgászok körében.

Az orsókon egyre gyakrabban találkozhatunk fém dobbal. A könnyített, külső fizikai hatásokkal és a korrózióval szemben ellenálló, klasszikus fazonú dob használata elegáns megjelenést kölcsönöz az orsónak.

Nagytestű, vadul védekező halak fárasztásakor fontos, hogy az orsó fékrendszere egy pillanatra se tapadjon le, mert az a zsinór szakadásához és halvesztéshez vezethet. Erre az orsóra kiváló minőségű, letapadás mentes első fék került, melyet már a horgászat megkezdése előtt érdemes beállítani a használt zsinór, előke és a bot keménységének függvényében.

A nagyításhoz kattints a képre
A nagyításhoz kattintson a képre
Áttétel:5,1:1
Csapágy:7+1
Fékrendszer:Elsőfék
Méret:1000
Órsóház anyaga:Grafit
Tömeg:235 g
Termék ára: 9.150 Ft Cikkszám: 12805
db


Ajánljuk további termékeinket