Kategóriák
Akció

PartnereinkÚJ TERMÉKEINK

ExoTerra aljzat ültetéshez 8,8 l /pt2770

Az ExoTerra 100 %-ban természetes aljzat, amely növeli a nedvességet a terráiumokban. Ideális a természetes terráriumtalajoknak.

Megemeli a terrárium nedvességtartó képességét, elősegíti az ásó bujó magatartását és tökéletes alapanyag minden élőnövény beültetéshez is. Az Exo Terra Plantation Soil ültetéshez alkalmas, amely préselt kókuszrostból készült a trópusi Ázsiából. A nedvesség növelése ideális a terráriumokban és teljesen biztonságos a békák, szalamandrák és azon állatok számára, amelyek ásó bujó magatartást folytatnak. Az aljzat tápanyag talajként szolgál az ültető élőnövények számára.

Használat:

az aljzatot tegyék be egy 10 l vederbe és öntsék fel 3 l vízzel. Hagyják az aljzatot 30 percig megtelítődni, amíg a kókuszrost teljesen fel nem oldódik. Keverjék össze a vízzel, hogy ne csomósodjon. 3 - 5 cm vastagon rakják le az ajzatot. Azon növények vagy állatok számára, amelyek kiássák a búvóhelyüket használjanak 10 cm réteget. Amennyiben nagyobb nedvességtartalmú aljzatra van szükségük rétegezés után szorják meg. Használjon digitális ExoTerra higrométert a megfelelő nedvesség biztosítása érdekében.

A nagyításhoz kattints a képre
A nagyításhoz kattintson a képre
Termék ára: 590 Ft Cikkszám: 3309
db


Ajánljuk további termékeinket